Vivendi
 

Welkom - Vivendi Diëtetiek

Onze diëtisten geven u advies over hoe u tot een gezond voedingspatroon komt dat bij u past. Streeft u naar een gezonde levensstijl? Dan is gezonde en regelmatige voeding naast voldoende beweging en rust essentieel! Voor iedereen geldt: een juiste balans tussen voedingsstoffen en voldoende variatie is van groot belang. Met gezonde voeding komen we vaak een heel eind. Maar voor iedere levensfase en elke levensstijl is een specifiek afwisselend voedingspatroon relevant.

Wij ontvangen u graag in onze praktijk! Kom op afspraak of loop gewoon even binnen om onder het genot van een kopje koffie of thee uitleg te krijgen over hoe wij u het beste kunnen helpen.

Vivendi Diëtetiek
Ons team

 

Cachèl van den Nieuwenhuijzen - diëtiste bij Vivendi Diëtetiek

Cachèl van den Nieuwenhuijzen

diëtiste

Sporten en voeding

Of je dagelijkse inspanning nu bestaat uit een flink stuk wandelen, fanatiek hardlopen, fitness of een teamsport als voetbal en hockey. Alle vormen van beweging zijn goed voor je lichaam. Beweging en sport kunnen bijdragen aan het verbeteren van je conditie, aan het groeien van je spieren en het verliezen van gewicht. Goed eten en drinken helpen daarbij.

Beweeg jij voldoende?
Je voelt je fitter als je voldoende beweegt. Bovendien vermindert het de kans op bijvoorbeeld overgewicht en hart- en vaatziekten. Met beweging en sport houd je je spieren en gewichten soepel. Hoeveel ‘voldoende’ is, hangt af van je leeftijd en je doel.

Bewegen om af te vallen
Sport en beweging kunnen je helpen bij het afvallen. Meer bewegen is 1 van de 3 spelregels van gezond afvallen, naast minder eten en gezonder eten. Voldoende beweging kun je halen uit een flinke wandeling of fietsen. Maar hoe intensiever je beweegt, hoe meer energie je verbrandt. Met krachtsport, duursport, teamsport of een combinatie daarvan verbruik je energie en kun je de samenstelling van je lichaam verbeteren: meer spieren en een lager vetpercentage.

Viva La Fitness is onze partner op het gebied van sport. Zij kunnen u hier goed over adviseren naast uw traject bij Vivendi!

Vivendi Diëtetiek
Vivendi © 2019 | powered by ompria